Het maisdoolhof en kabouterdoolhof gaat 8 juli 2022 open.

Maisdoolhof

Heb jij altijd al door een Maïsdoolhof willen dwalen?
En durf jij het aan om in een veld van 3 hectare op zoek te gaan naar de uitkijktoren? Kom dan naar het Maïsdoolhof in Saaxumhuizen. Het Maïsdoolhof heeft jaarlijks een ander thema,dit jaar is dat insekten, ziet er elk jaar anders uit en beschikt jaarlijks over andere vragen. Kun jij alle vragen vinden?
Dan ontvang je het Bloemenboerderij-Maïsdiploma!

Wil jij als een echter verkenner op pad? Dat kan ook!

Je kunt bij binnenkomst een knapzak kopen. Hang hem, als een echte verkenner, over je schouders en ga op pad met je eigen overlevingspakket.

Onderweg kun je op de vele bankjes uitrusten in het Maïsdoolhof en genieten van de natuur.

 

KABOUTERDOOLHOF Voor de allerkleinsten is er een Kabouterdoolhof aangelegd. Kun jij alle kabouters vinden? Als jij ze allemaal gevonden hebt, ontvang jij een heus Maïsdiploma!

HET KABOUTERDOOLHOF is open vanaf 7 juli 2022

De mais is dan ongeveeer 150 cm hoog en de kabouters staan klaar om gevonden te worden.

 

 

Kortom: Het Maïsdoolhof is een attractie voor jong en oud! Dit moet je een keer meemaken.

Openingstijden: Zie voor actuele hoogte van de mais Nieuws
Het doolhof is tussen begin juli en 13 september 2022 Geopend. Van maandag t/m zaterdag. Tussen 10:00 en 17:30. Op zondag zijn wij geopend tussen 12:00 en 17:30

Kosten : 
De entree bedraagt vanaf 4 jaar € 7.50 pp. inclucief een muntje voor een consumptie. Bv koffie/thee/frisdrank of een ijsje.Voor 15 personen of meer zijn er speciale prijzen.
Tevens mag u onbeperkt gebruik maken van ons Maisbad,drie persoonssteps, skelters, botsfietsen,ligfietsen trampoline ,etc.

Op ons Boeren terras kunt u na de speurtocht door de mais uitrusten en genieten van een drankje of en ijsje en van het mooie uitzicht over de landerijen.

  Tip.Ook heel geschikt voor opa en oma met de kleinkinderen.

De kinderen vermaken zich prima en u kan rustig op het terras zitten genieten.

Ook ideaal voor en kinderfeestje.